Egyedi konyhabútor készítése, háztartási gépek
×
 x 

A kosár üres
Kosár tartalmaA kosár üres

TERMÉKEINK

Hírek

Szép Házak- Szép Konyhák-Kiváló Háztartási Gépek

Szép Házakba Szép és Modern konyhákat ajánljuk, nézelődjön mint egy magazinban:


- Exluzív, és Trendi konyhabútorokat.


- Tolóajtós gardróbszekrényeket, akár 10 év garanciával.

- Miele mosógépeket, szárítógépeket,


- Miele beépíthető mosogatógépet, sütőt, gőzpárolót, side by side hűtőt,

- Akciós Bosch, Siemens, Whirlpool, Teka, Fagor, Ariston háztartási gépeket.


Szeretnénk segítséget nyújtani, többéves tapasztalatunkkal és kedvező árainkkal.Manapság a lehetőségek korlátozottak, ezért kénytelenek az emberek megalkudni, és szerényebb minőséget választani az alacsonyabb ár reményében. Sajnos, a mondás igaz , olcsó húsnak híg a leve, gyenge minőségű bútornak szétesik a lelke! A kezdeti nagyobb ráfordítás hosszú távon megszolgálja az árát, nem mindegy, hogy fiókjaink pár év múltán ugyanolyan görgülékenyen működnek, mint a birtokbavétel örömteli pillanatában. A háztartási készülékek kiválasztásakor a beépíthetőséget tartva szem előtt, figyelünk az ergonómiára, vagyis az emberbarát beépítési magasságokra, az önálló sütő állószekrénybe építésével, sütőkocsi, vagy sütősín ajánlásával.

A mosogatógép földre helyezésével ellenkezve, egy fiók magasságnyit emelve, kíméljük derekunkat, eme energiánkat próbáljuk másutt elhasználni!

A lehetőségek tárháza kifogyhatatlan, csak okosan kell szemezgetni belőle, amit kínálunk egy mankó, melyre bizton támaszkodhat, nem bánja meg!

Érdeklődjön Stúdiónkban, tervezzünk együtt, „spóroljunk” együtt, és dőljünk hátra elégedetten, vagy álmodjunk tovább, a rózsaszín festék betöltve, kezdjünk hozzá a megvalósításhoz!
Üdvözlettel, az eredményes együttműködés reményében: (az Önök tervezője)
eXTReMe Tracker